Δεν έχετε κλείσει ακόμα το αυτοκίνητό σας;

Εδώ μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ιστοσελίδα “rent a car” με ιδανικά μικρομεσαία αυτοκίνητα και σκούτερ στη χαμηλότερη τιμή! Κάντε ένα έγκαιρο αίτημα* και εξοικονομήστε έως και 40% (χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς χρεώσεις πιστωτικής κάρτας εκ των προτέρων, με πλήρη ασφάλιση να περιλαμβάνεται στην τιμή).
*Οι πιθανές εκπτώσεις ισχύουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κατά τη high season (Ιούνιος – Αύγουστος)

Υπηρεσίες μεταφοράς

Ο έμπειρος οδηγός μας είναι εδώ για να σας προσφέρει μια βόλτα υψηλών προδιαγραφών στη χαμηλότερη τιμή! Θα σας πάρει/αφήσει στον τελικό προορισμό σας. Αποφύγετε τις μεγάλες ουρές και τις άβολες καθυστερήσεις στα λεωφορεία. Ενημερώστε μας για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο που σας ενδιαφέρει και θα ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα για εσάς!

Ειδικές περιστάσεις

Οι ιδιαίτερες στιγμές σας είναι πολύ σημαντικές και για εμάς! Θα θέλατε να οργανώσετε έναν μήνα του μέλιτος/έκπληξη γενεθλίων; Όποια και αν είναι η περίσταση, θα θέλαμε να είμαστε μέρος της και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κάνουμε τις αναμνήσεις των διακοπών σας ξεχωριστές. Στείλτε μας ένα email που περιγράφει το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μερικές ιδέες!
Κάντε απευθείας κράτηση και κερδίστε 15% έκπτωση!