Πολιτική απορρήτου

Παρακάτω θα βρείτε την ενημερωμένη Πολιτική Απορρήτου για το Anastellar Apartments, η οποία ισχύει για οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται ή συλλέγεται μέσω αυτού του ιστότοπου. Κατανοούμε ότι η online κράτηση συνεπάγεται σημαντική εμπιστοσύνη από την πλευρά σας. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέτουμε ως υψηλή προτεραιότητα τη διασφάλιση της ασφάλειας και του απορρήτου των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε. Διαβάστε αυτήν την πολιτική για να μάθετε για τις πρακτικές απορρήτου μας.

1. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Γενικά. Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες εισάγετε στον ιστότοπό μας ή μας δίνετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που μπορούν να σας ταυτοποιήσουν (“προσωπικές πληροφορίες”), συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και του επωνύμου, του αριθμού τηλεφώνου, των ταχυδρομικών και email διευθύνσεων και των στοιχείων χρέωσης (όπως αριθμός πιστωτικής κάρτας, όνομα κατόχου κάρτας και ημερομηνία λήξης). Ενδέχεται επίσης να ζητήσουμε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις δωματίων του ξενοδοχείου σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας δώσετε πληροφορίες, αλλά γενικά οι περισσότερες από τις πληροφορίες που ζητάμε από εσάς απαιτούνται για να κάνετε κράτηση.

Πληροφορίες ταξιδιωτικού συντρόφου. Όταν κάνετε κράτηση για κάποιον άλλο μέσω αυτού του ιστότοπου, θα ζητήσουμε προσωπικές πληροφορίες και ταξιδιωτικές προτιμήσεις για αυτό το άτομο. Θα πρέπει να λάβετε τη συγκατάθεση άλλων ατόμων πριν μας δώσετε τα προσωπικά τους στοιχεία και τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις τους, καθώς οποιαδήποτε πρόσβαση για προβολή ή αλλαγή των στοιχείων τους θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του λογαριασμού σας.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. Εάν κάνετε χρήση οποιωνδήποτε λειτουργιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης Anastellar Apartments, είτε στον ιστότοπό μας είτε μέσω ενός παρόχου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εσάς μέσω αυτού του παρόχου κοινωνικών μέσων σύμφωνα με τις πολιτικές του. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου εσάς και των φίλων σας, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που παρέχετε σε έναν πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις αντίστοιχες τοποθεσίες σας (“Δεδομένα τοποθεσίας”) για να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο. Λάβετε υπόψη ότι τα δεδομένα τοποθεσίας σας ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν με τους φίλους σας σε έναν πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας για αυτόν τον πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ενδέχεται επίσης να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες από παρόχους μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη χρήση μιας εφαρμογής που εκτελούμε στον ιστότοπό τους.

2. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε ευαίσθητα στοιχεία χρέωσης (όπως όνομα κατόχου κάρτας, αριθμός πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης) για την ολοκλήρωση των κρατήσεων ξενοδοχείων που κάνετε στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας: για να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε. για να σας παρέχει την επιβεβαίωση της κράτησης του ξενοδοχείου σας και ενημερώσεις· για τη διαχείριση του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας λογαριασμών και της παροχής ταξιδιωτικών ειδοποιήσεων· να επικοινωνώ μαζί σου γενικά. να απαντήσει στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας· για τη μέτρηση του ενδιαφέροντος και τη βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών, του ιστότοπού μας· για να σας ειδοποιήσουμε για ειδικές προσφορές και προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν· για να προσαρμόσετε διαφορετικά την εμπειρία σας με αυτόν τον ιστότοπο.

Επικοινωνίες μέσω email.

Θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σχετίζονται με ταξίδια στον ιστότοπό μας. Ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα που σχετίζονται με το ξενοδοχείο σας, εάν συμφωνήσατε να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ μέσω email. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα συμμορφωνόμαστε με τις υπάρχουσες λίστες εξαίρεσης που είναι διαθέσιμες στο κοινό κατά την αποστολή ανακοινώσεων μάρκετινγκ. Πιστεύουμε ότι αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με ειδικές προσφορές που σχετίζονται με ταξίδια που διατίθενται μέσω του ιστότοπού μας και των Εφαρμογών μας. Λάβετε υπόψη ότι θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε να μην λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιοδήποτε τέτοιο email που στέλνουμε.

3. Με τους οποίους μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας

Με τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας με τις ακόλουθες οντότητες:

Προμηθευτές όπως ενοικίαση αυτοκινήτου και πάροχοι δραστηριοτήτων, που εκπληρώνουν τις ταξιδιωτικές σας κρατήσεις. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτο προμηθευτή περιγράφονται ως τέτοιες. Επομένως, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου οποιουδήποτε ταξιδιωτικού προμηθευτή του οποίου τα προϊόντα αγοράζετε μέσω αυτού του ιστότοπου. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι προμηθευτές μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί σας, εάν είναι απαραίτητο, για να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς, να διευκολύνουν την ταξιδιωτική σας κράτηση ή να απαντήσουν σε μια κριτική που μπορείτε να υποβάλετε.

Τρίτοι προμηθευτές που παρέχουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών, των επιχειρηματικών αναλύσεων, της εξυπηρέτησης πελατών, του μάρκετινγκ, της διανομής ερευνών ή προγραμμάτων κληρώσεων και της πρόληψης απάτης. Ενδέχεται επίσης να εξουσιοδοτήσουμε τρίτους προμηθευτές να συλλέγουν πληροφορίες για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για τη λειτουργία λειτουργιών του ιστότοπού μας ή των Εφαρμογών μας ή για τη διευκόλυνση της παράδοσης διαδικτυακών διαφημίσεων προσαρμοσμένων στα ενδιαφέροντά σας. Τρίτοι προμηθευτές έχουν πρόσβαση και μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες μόνο όπως απαιτείται για την εκτέλεση των λειτουργιών τους και δεν επιτρέπεται να μοιράζονται ή να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Επίσης υποχρεούνται να ακολουθήσουν

τις ίδιες πρακτικές ασφάλειας δεδομένων που ακολουθούμε εμείς οι ίδιοι. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να είναι εγκατεστημένοι σε χώρες που ενδέχεται να μην προσφέρουν επίπεδο προστασίας για τα προσωπικά σας στοιχεία, ισοδύναμο με αυτό που προσφέρεται στη χώρα διαμονής σας. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα προστασίας δεδομένων.


Συνεργάτες με τους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε από κοινού προϊόντα ή υπηρεσίες ή των οποίων τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μπορεί να προσφέρονται στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να καταλάβετε πότε ένα τρίτο μέρος εμπλέκεται σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που έχετε ζητήσει, επειδή το όνομά του θα εμφανίζεται, είτε μόνο του είτε μαζί με το δικό μας. Εάν επιλέξετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις προαιρετικές υπηρεσίες, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας στοιχείων, με αυτούς τους συνεργάτες. Λάβετε υπόψη ότι δεν ελέγχουμε τις πρακτικές απορρήτου αυτών των τρίτων επιχειρηματικών συνεργατών.

Παραπομπή ιστότοπων, εάν παραπέμψατε σε αυτόν τον ιστότοπο από άλλο ιστότοπο (για παράδειγμα, μέσω ενός συνδέσμου που κάνατε κλικ σε έναν άλλο ιστότοπο που σας οδήγησε σε αυτόν), ενδέχεται να μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες για εσάς με αυτόν τον ιστότοπο παραπομπής. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου οποιουδήποτε ιστότοπου που σας παρέπεμψε εδώ.

Πάροχοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες κοινωνικών μέσων μέσω του ιστότοπού μας, μοιράζεστε πληροφορίες με τον πάροχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης (όπως το Facebook) και οι πληροφορίες που μοιράζεστε θα διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου τους (συμπεριλαμβανομένου ότι ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μέσω του παρόχου κοινωνικών μέσων ). Ίσως μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας για αυτούς τους παρόχους κοινωνικών μέσων.

Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας:

Ως απάντηση σε κλητεύσεις, δικαστικές εντολές ή άλλη νομική διαδικασία. να θεσπίσουμε ή να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας· υπεράσπιση έναντι νομικών αξιώσεων· ή όπως άλλως ορίζει ο νόμος. Σε τέτοιες περιπτώσεις διατηρούμε το δικαίωμα να υποβάλουμε ή να παραιτηθούμε από οποιαδήποτε νομική αντίρρηση ή δικαίωμα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Όταν πιστεύουμε ότι είναι σκόπιμο να διερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να αναλάβουμε δράση σχετικά με παράνομες ή ύποπτες παράνομες δραστηριότητες. για την προστασία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας της εταιρείας μας, αυτού του ιστότοπου ή των Εφαρμογών μας, των πελατών μας ή άλλων, και σε σχέση με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και άλλες συμφωνίες.

Σε σχέση με μια εταιρική συναλλαγή, όπως εκποίηση, συγχώνευση, ενοποίηση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων ή στην απίθανη περίπτωση χρεοκοπίας.

Εκτός από όσα ορίζονται παραπάνω, θα ειδοποιηθείτε όταν τα προσωπικά σας στοιχεία θα κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη και θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε να μην κοινοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες από εμάς. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε συγκεντρωτικές ή ανώνυμες πληροφορίες με τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιζόμενων και των επενδυτών. Για παράδειγμα, μπορούμε να πούμε στους διαφημιστές μας τον αριθμό των επισκεπτών που δέχεται ο ιστότοπός μας ή τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία και προορισμούς διακοπών. Αυτές οι πληροφορίες δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες και χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη περιεχομένου και υπηρεσιών που ελπίζουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν.

4. Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και/ή να διορθώσετε τις πληροφορίες σας

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση email που αναφέρεται παρακάτω.

Παρέχοντας τα προσωπικά σας στοιχεία σε εμάς μέσω αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ότι ενδέχεται να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας. Ενδέχεται να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που σχετίζονται με λογαριασμούς προκειμένου να εκπληρώσουμε τους νόμιμους επιχειρηματικούς μας στόχους, να συμμορφωθούμε με τις νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις μας και για ιστορικούς και αναλυτικούς σκοπούς. Χρησιμοποιούμε ισχυρά τεχνικά μέτρα για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε πληροφορίες λογαριασμού.

5. Οι επιλογές σας σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε καμία πληροφορία, αν και μπορεί να χρειαστεί για να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας ή να επωφεληθείτε από ορισμένες δυνατότητες που προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Όταν εγγραφείτε ως μέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εάν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς σχετικά με ειδικές προσφορές καθώς και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες επιλεγμένων τρίτων.

Μπορεί να έχετε την ευκαιρία στον ιστότοπό μας να δώσετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να λάβετε τα στοιχεία επιβεβαίωσης του ξενοδοχείου σας.

6. Cookies και άλλες τεχνολογίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε σχεδόν όλους τους ιστότοπους. Τα cookies δεν σας αναγνωρίζουν προσωπικά και δεν είναι επιβλαβή για τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Χρησιμοποιούνται από ιστότοπους που επισκέπτεστε για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στον ιστότοπο, για να μας παρέχετε πληροφορίες αναλυτικών στοιχείων που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας γενικά και για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικούς προορισμούς που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ταξιδιωτικές διαφημίσεις πιο σχετικό με εσάς.

7. Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας
Θέλουμε να αισθάνεστε σίγουροι για τη χρήση αυτού του ιστότοπου και των Εφαρμογών μας για την οργάνωση ταξιδιών και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Ενώ κανένας ιστότοπος ή εφαρμογή δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια,

διαδικασίες που βοηθούν στην προστασία των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες και μπορούν να το κάνουν μόνο για επιτρεπόμενες επιχειρηματικές λειτουργίες. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση κατά τη μετάδοση των ευαίσθητων προσωπικών σας πληροφοριών μεταξύ του συστήματός σας και του δικού μας, και χρησιμοποιούμε τείχη προστασίας και συστήματα ανίχνευσης εισβολής για να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένα άτομα από το να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

8. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Εάν οποιοδήποτε μέρος αυτού του ιστότοπου ή οποιασδήποτε εφαρμογής σας συνδέει με άλλους ιστότοπους, αυτοί οι ιστότοποι δεν λειτουργούν σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Σας συνιστούμε να εξετάσετε τις δηλώσεις απορρήτου που δημοσιεύονται σε αυτούς τους άλλους ιστότοπους για να κατανοήσετε τις διαδικασίες συλλογής, χρήσης και αποκάλυψης προσωπικών πληροφοριών.

9. Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου (ή τον ταξιδιωτικό προγραμματισμό ή τις αγορές σας), στείλτε μας email ή γράψτε μας στη διεύθυνση:

Email: info@anastellar.gr

Κάντε απευθείας κράτηση και κερδίστε 15% έκπτωση!